четвер, 2 серпня 2018 р.

13-річна вбивця з Дрогобича була нетверезою

Правоохоронці з'ясували, що 13-річна мешканка Дрогобича, яка під час конфлікту смертельно поранила ножем свого батька, перебувала у ... thumbnail 1 summary

Правоохоронці з'ясували, що 13-річна мешканка Дрогобича, яка під час конфлікту смертельно поранила ножем свого батька, перебувала у нетверезому стані. Зараз дівчинка лежить в лікарні.

Інцидент стався у суботу, 7 липня, на вул. Грушевського в Дрогобичі. Між 35-річним чоловіком та його 13-річною донькою виник конфлікт. Батько, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, погрожував дівчинці і тоді, захищаючись, вона з вдарила його ножем в шию.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини 9 липня, 13-річна дівчина під час конфлікту також була у нетверезому стані. Зараз дівчина перебуває під наглядом медиків та психологів. Про матір дитини у поліції нічого не повідомляють.

Начальник служби у справах дітей Дрогобицької міськради Ігор Яким відмовився коментувати  цю ситуацію, поки триває слідство. Водночас у поліції повідомили, що у соціальні служби звернень щодо конфліктів у цій сім'ї не надходило.

«Сім'я, у якій сталась трагедія, останні кілька років не перебувала на обліку у соціальних службах і до правоохоронців не надходили повідомлення про те, що між родичами періодично виникають сварки», - зазначили у поліції.


Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych