середу, 14 лютого 2018 р.

У Дрогобичі відбудеться перший грандіозний благодійний бал

15 лютого у Дрогобичі відбудеться перший благодійний бал «Щастя усім — дай Бог», виручені кошти з якого будуть спрямовані на придбання ... thumbnail 1 summary
15 лютого у Дрогобичі відбудеться перший благодійний бал «Щастя усім — дай Бог», виручені кошти з якого будуть спрямовані на придбання апарату штучного дихання у Дрогобицьку міську центральну лікарню №1.
Благодійний бал відбудеться у святковій атмосфері затишного відпочинкового комплексу «Сімейний маєток Сташека». Серед гостей — шановані люди Дрогобича, представники владних структур, бізнесу, культурної еліти. З розважальною програмою гостей вітатимуть відомі актори українського театру та кіно, знані співаки.
Серед учасників балу: гурт «Мері», рок-гурт «Цвіт Кульбаби», Каріна Плай, Слава Сінчук, В’ячеслав Соломко, колектив Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича та багато інших.
Однією з найпочесніших гостей балу є знаменита співачка, народна артистка України Ніна Матвієнко.
Під час заходу лунатимуть найкращі вокальні шлягери минулих часів, щемливі романси й популярні пісні, а також чудові інструментальні мелодії у виконанні живого оркестру.
Також у програмі передбачений благодійний аукціон.
Взяти участь у заході та, внісши благодійний внесок, долучитися до благородної мети — придбання апарату штучного дихання для дрогобицької лікарні, може кожен охочий.
За більш детальною інформацію щодо події можна звернутися до організатора благодійного балу — Леся Татарська.

2 коментарі

  1. Певно дрогобицька "еліта"-рагулі один наперед одного будуть пертись щоб туди попасти.

    ВідповістиВидалити
  2. Снобізм — модель поведінки або стиль життя, що полягає в копіюванні манер, смаків, поведінки вищого суспільства. Претензія людини на приналежність до вищих соціальних верств. Також словом снобізм можуть позначати конкретний вчинок або висловлювання, що характеризується подібною поведінкою.

    Читаю сторінку Леся Татарська у фейсбук, а недавно і по радійо її голосок чув і офігіваю з тотої тітки. Снобізм з неї аж ген пре))) Звичайна сіра миша ніц в ній нема а уявляє себе незнати чим. Ба гаж елітою дорогобича)) Вже ржу з тотого еліт бала. Як там дрогобицька рагуліта збереться

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych