понеділок, 19 червня 2017 р.

Чи буде покарання за відвідування російських соцмереж?

Українські користувачі російських соцмереж, які будуть обходити блокування, можуть у майбутньому мати проблеми з виїздом із країни, заявив... thumbnail 1 summary
Українські користувачі російських соцмереж, які будуть обходити блокування, можуть у майбутньому мати проблеми з виїздом із країни, заявив у Facebook харківський волонтер Роман Донік.
"Найстрашніше для вас усіх – те, про що ще ніхто не каже. Уже написано пошукові роботи (павуки), які будуть індексувати сторінки "ВКонтакте" на свіжу активність після повного блокування провайдерами. Ні, карати вас за використання "ВКонтакте" ніхто не буде. Просто через кілька місяців, якщо опинитесь у базі "Миротворця", не дивуйтеся. Ви ж пособники людей, які фінансують тероризм і війну в Україні", – розповів він.
Волонтер зазначив, що про "бонуси" від перебування в базі "Миротворця" можна за допомогою пошуковика знайти "терабайти ридань".
"Коли вас із батьками, дітьми чи коханою людиною, із валізами в руках, у передчутті відпочинку, не пустять на посадку в літак, що летить у теплі краї, просто згадайте мене "незлим тихим словом", – написав Донік.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych