понеділок, 10 квітня 2017 р.

І знову лже-волонтер у Бориславі

Персонаж, який свого часу заважав посадовим особам "Муніципальної варти" виконувати їхні службові обов'язки, знову "за... thumbnail 1 summary
Персонаж, який свого часу заважав посадовим особам "Муніципальної варти" виконувати їхні службові обов'язки, знову "засвітився"! Як стало відомо, Ігор Юркевич вже давно і "плідно" збирає кошти серед торговців нібито на потреби воїнів АТО. Жоден з воїнів АТО, як виявилось, про це не знає. 

Ще одна цікава річ – цей громадянин, збираючи гроші з торговців, обіцяє їм, що у випадку, як вони здадуть йому кошти, то ні поліція, ні КП "Муніципальна варта" їх чіпати не будуть, він обіцяв все "порішати"!

Пійманий "на гарячому" суб'єкт з кримінальним минулим мав розмову з керівниками організацій АТОвців всього Борислава і ніс всілякі нісенітниці, прикриваючись чужими іменами. 

На 1 хв. 45 секунді відео він стверджує мені, що я не воював. А він, як виявляється, воював!!! На якому фронті і в який час – відповісти не зміг! Мені за мою участь у війні немає за що червоніти, мої побратими можуть підтвердити, про мене все! А у яких бойових діях, у яких тюрмах і зонах приймав участь цей "герой"? 

І ще побратими! Як виявляється, ми всі – "заробітчани"! Ми не його зад захищали на фронті, а просто заробляли гроші! Чому ж він сам не поїхав заробляти на фронт? Він же офіційно безробітній! Можливо, відповідь – у тому пакеті з грошима, зібраному на базарі? Для чого напрягатись?

Крім того, в кінці відео ви можете почути, що ми, виявляється, за "руській мір"!

Дану особу було доставлено до Бориславського міського відділку поліції, будемо слідкувати за діями правоохоронців!

Звертаюсь до всіх громадян:

Гроші, які збирає цей (не можу написати "чоловік") не йдуть воїнам, навіть якщо він частину комусь і передав, немає жодного звіту, акту зібраних коштів, чи документального підтвердження передачі коштів АТОвцям! Хочете допомогти – у Бориславі є відомі волонтери, громадські організації АТОвців – віддайте кошти їм, а Ігор Юркевич не має жодного відношення до волонтерів чи АТОвців. Кому йдуть Ваші кошти – невідомо. Краще допоможіть хлопцям на блокаді сміттєзвалища.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych