четвер, 20 квітня 2017 р.

У Дрогобичі наповнюють криниці викраденою з водопроводу водою

КП «Дрогобичводоканал» під час рейдів з перевірки споживання послуги виявив, що деякі абоненти з водопроводу наповнюють власні порожні к... thumbnail 1 summary
КП «Дрогобичводоканал» під час рейдів з перевірки споживання послуги виявив, що деякі абоненти з водопроводу наповнюють власні порожні криниці.
Спіймані на нечесній справі, зазвичай, відхрещуються від претензій водоканалівців і використовують різні варіанти, аби уникнути покарання.
«Якщо не допомагає вмовляння, задіюють метод атак і погроз», – свідчать про майже однакові сюжети з елементами драми представники підприємства, які виявляли крадіжки. Коли йдеться про махінацію з криницею, то кардинально змінити наступальну тактику крадія можуть пред’явлені результати лабораторного дослідження з підтвердженням, що виявлена у криниці вода є водопровідною. Лише після цього залізного аргументу порушнику не залишається нічого іншого, як визнати провину.
Криничні махінації поширені як у Дрогобичі, так і селах, що живляться з мережі Дрогобицького водоканалу.
«Шанс бути непокараним у таких споживачів практично зводиться до нуля, – каже начальник служби збуту Роман Яджак. – Спеціалісти нашої служби ведуть постійний ретельний аналіз споживання усіх абонентів. Надто низький показник споживання води – перша ознака того, що, ймовірно, перед нами крадій. Проте, поширені випадки, коли зловживання потрібно ще довести. Потенційні порушники автоматично потрапляють у так званий чорний список, тобто перебувають під загостреною пильністю з нашого боку до моменту, коли ми назбираємо тверду доказову базу, аби вивести нечесного споживача на чисту воду».
До спекуляцій із споживанням, вивели із службового досвіду аксіому працівники служби збуту, найчастіше вдаються небідні за соціальними мірками люди. Натомість, випадки крадіжок води серед тих, чиї фінансові доходи досить скромні, трапляються значно рідше.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych