пʼятницю, 31 березня 2017 р.

На Дрогобиччині оштрафували сільських голів

Учора, 30 березня, Дрогобицька районна комісія з питань ТЕБ та НС розглянула низку питань, які стосуються стану довкілля та профілактики... thumbnail 1 summary
Учора, 30 березня, Дрогобицька районна комісія з питань ТЕБ та НС розглянула низку питань, які стосуються стану довкілля та профілактики пожеж в екосистемах.
Доповідали представники лісових господарств, відділу агропромислового розвитку, управління водного господарства та інших структур. Йшлося, насамперед, про реалізацію заходів для запобігання пожежам в лісах та на торфовищах.
За підсумками обговорення голова райдержадміністрації Володимир Шутко доручив відділу цивільного захисту створити постійно діючу робочу групу, до якої увійдуть представники ДСНСУ, поліції, екологічної інспекції та інших служб, яка систематично проводитиме рейди для перевірки стану довкілля, моніторингу реалізації на практиці задекларованих заходів.
Завданням групи буде також обстеження стану меліоративних каналів у зоні торфовищ.
Володимир Шутко запропонував провести практичне навчання, під час якого з’ясувати реальні можливості оперативного реагування на пожежі в екосистемах району на найбільш проблемних територіях.
Очільник району також акцентував увагу відділу освіти на необхідності активної виховної роботи із шкільною молоддю на тему екології та стану довкілля. Голова райдержадміністрації висловив сподівання, що діти, які легко сприймають інформацію та відкриті до добрих справ, показуватимуть добрий приклад своїм батькам.
Голова РДА повідомив, що протягом кількох днів у районі працює державний екологічний інспектор, який вже встиг накласти штрафи на деяких сільських голів за незадовільний стан благоустрою. Володимир Шутко зазначив, що така практика буде продовжуватися, якщо місцеві голови не активізують роботу адміністративних комісій сільських рад і не наведуть лад на своїх територіях. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych