вівторок, 14 березня 2017 р.

У Дрогобичі нарешті відремонтують дороги!!!!

Учора, 13 березня, на оперативній нараді в дрогобицькій Ратуші директор департаменту міського господарства Іван Лепкий зазначив, що одраз... thumbnail 1 summary
Учора, 13 березня, на оперативній нараді в дрогобицькій Ратуші директор департаменту міського господарства Іван Лепкий зазначив, що одразу ж після покращення погодних умов у Дрогобичі розпочнуть поточний та капітальний ремонти доріг.

За словами Івана Лепкого, орієнтовно через тиждень розпочнеться поточний ремонт доріг на вулицях Володимира Великого, 22 січня, Стрийській, В. Чорновола, Війтівська Гора та центральних вулиць міста. На вул. М. Грушевського поточний ремонт дороги не проводитиметься, оскільки влітку на цій вулиці планується капітальний ремонт. Після Великодніх свят ремонтні роботи проведуть на всіх інших вулицях Дрогобича.

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма зауважив, що необхідно тримати зв’язок зі всіма комунальними службами міста, зокрема, з газовою службою, задля того, щоб застерегти випадки руйнування вже відремонтованих доріг шляхом врізання в центральний газопровід, так як це відбувалося на вул. Святого Юра, та дав розпорядження розпочати підготовчі роботи до ремонту доріг. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych