неділю, 12 березня 2017 р.

Оголошено другий етап конкурсу щодо сміттєпереробного заводу

У п’ятницю, 10 березня, стартував другий етап конкурсу з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів утилізації твердих... thumbnail 1 summary
У п’ятницю, 10 березня, стартував другий етап конкурсу з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів утилізації твердих побутових відходів (ТПВ) у Львівській області.
Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
До участі запрошено три компанії:
Інвестиційно-екологічну компанію «ІЕК» (ділянка у с. Бронниці, Дрогобицький район);
ТзОВ «Глассворк технолоджі»;
ТзОВ «Вейст Менеджмент Системс» (ділянка Роздільського ДГХП «Сірка», Миколаївський район).
На другому етапі цим компаніям запропоновано розробити техніко-економічне обґрунтування. Конкурс триватиме до 10 травня 2017 року.
Зазначимо, 29 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі загорілося сміття. Під час ліквідації пожежі під завалами опинилося і загинуло четверо людей – троє пожежників та один комунальник.
Нагадаємо, 30 січня, Апеляційний суд Львова заборонив використовувати Грибовицьке сміттєзвалище, зобов’язав Львівську міську раду провести його рекультивацію і знайти земельну ділянку під новий полігон ТВП.
У січні 2017 року Прем’єр-міністр Володимир Гройсман відвідав Львів і дав доручення міському голові Андрію Садовому за півроку облаштувати новий полігон. Також Володимир Гройсман дав доручення Львівській ОДА передати Львову земельну ділянку на території Яворівського ДГХП «Сірка» прощею 12,5 га.
У лютому 2017 року Гройсман закликав міську владу Львова терміново почати роботи на сміттєзвалищі. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych