середу, 1 березня 2017 р.

Директор дочірнього підприємства «Галсільлісу» - корупціонер!!!!

Скеровано до суду протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, стосовно директора дочірнього підприємст... thumbnail 1 summary
Скеровано до суду протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, стосовно директора дочірнього підприємства ЛГП «Галсільліс».

Про це 1 березня інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Як повідомляється, на підставі публікації у ЗМІ управління захисту економіки у Львівській області провело перевірку, за результатами якої встановлено, що директор одного з дочірніх лісогосподарських підприємств ЛГП «Галсільліс» упродовж 2015-2016 років в умовах конфлікту інтересів уклав договори підряду на проведення лісозаготівельних робіт з приватним підприємством, до складу засновників якого він входив.

Уповноважені особи УЗЕ у Львівській області відносно згаданого посадовця склали протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією за ч.ч.1, 2 ст.172-7 КУпАП, які скеровано на розгляд у Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області.

Крім того, законність укладення вказаних договорів підряду та виплати коштів з рахунку дочірнього лісогосподарського підприємства перевіряється в межах досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych