суботу, 28 січня 2017 р.

Львівське сміття у Дрогобичі та Бориславі

У Львівській ОДА вже підготували договори, які не сьогодні-завтра відправлять мерам міст, які готові приймати сміття зі Львова. Про це 26 с... thumbnail 1 summary
У Львівській ОДА вже підготували договори, які не сьогодні-завтра відправлять мерам міст, які готові приймати сміття зі Львова. Про це 26 січня 2017 року під час брифінгу із журналістами розповів начальник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Серій Бабак. 

За його словами, підписання договірів із містами має відбутися найближчим часом.

"Звичайно, я думав, що договори будуть підписані принаймні на рік. Але сьогодні йде мова про тиждень часу. На сьогоднішній ранковій нараді у Львівській ОДА сказали, що вони опрацьовують договори і відправлять їх мерам міст. Підписання відбудеться найближчим часом. В угоді мають бути чітко вказані дати, коли договір набуває чинності та скільки тонн зможе прийняти той чи інший полігон", - зазначив Бабак. 

Водночас, як пояснив журналістам чиновник, двоє з шести перевізників Львова. які вивозять сміття із міста заявили, що у них не має проблем із транспортуванням ТПВ. Відповідно, нові полігони шукали тільки для 4-х перевізників. Вони найближчим часом підпишуть договори про вивіз відходів. 

Отож, ЛКП "Львівспецкомунтранс" підпише угоду з Дрогобичем, ТзОВ "Санком-Львів" з Новояворівськом, ТзОВ "Спецавтотранс Львів" з Миколаєвом, ТзОВ "ДВ Екосвіт" з Бориславом.

Джерело: https://www.032.ua/news/1524340?528910

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych