суботу, 21 січня 2017 р.

Стрімке підвищення тарифів на проїзд викликає соціальне обурення

«16 січня громада міст Дрогобича, Стебника, Трускавця і Борислава отримала неприємний різдвяний подарунок у вигляді підвищення тарифів... thumbnail 1 summary

«16 січня громада міст Дрогобича, Стебника, Трускавця і Борислава отримала неприємний різдвяний подарунок у вигляді підвищення тарифів на проїзд у міжміському громадському транспорті на 50%.
17 та 18 січня відбулася зустріч у РДА, де перевіники аргументували таке підвищення зростанням мінімальної заробітної плати. Однак, представниками КП «Комбінат міського господарства» міста Дрогобича було зазначено, що це не є підставою для стрімкого зростання тарифів. На їхню думку, максимально-допустиме обґрунтоване підняття — 50 копійок.», — повідомила на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії Дрогобицької міської ради депутат Олена Бичков’як.
На завершення свого виступу депутат звернулася до міського голови Дрогобича Тараса Кучми, посприяти у вирішенні проблеми попри те, що міжміські перевезення не є компетенцією міської ради.
На прохання Олени Бичков’як Тарас Кучма заявив, що звернеться до мерів навколишніх міст і разом з головою РДА проведуть спільну нараду з приводу ситуації, яка склалася.
«Гадаю, разом ми знайдемо спільне рішення, щоб не «дати в обіду» мешканців наших міст.», — резюмував міський очільник Дрогобича.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych