четвер, 19 січня 2017 р.

У Дрогобичі вимагають обґрунтовання збільшення тарифів на транспорт

Від перевізників на маршрутах Дрогобич-Стебник та Дрогобич-Трускавець вимагають обґрунтованих розрахунків підняття тарифів. Учора, 18 ... thumbnail 1 summary
Від перевізників на маршрутах Дрогобич-Стебник та Дрогобич-Трускавець вимагають обґрунтованих розрахунків підняття тарифів.
Учора, 18 січня, в Дрогобицькій райдержадміністрації відбулася нарада, на якій розглядалось питання підняття тарифів на пасажирські перевезення, зокрема, маршрутів Дрогобич-Стебник та Дрогобич-Трускавець. Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.
На нараді, яку провів перший заступник голови РДА Віталій Скоропад, взяли участь міський голова Стебника Петро Старосольський його заступник Роман Корпан, заступник міського голови Трускавця Олександр Ткаченко, депутат Львівської обласної ради Юрій Нестор, депутати Дрогобицької та Стебницької міських рад, керівники фірм-перевізників. Наголошувалось, що вартість проїзду до Трускавця і Стебника зросла з шести до дев’яти гривень, тобто на 50 %, що викликало невдоволення у пасажирів.
Учасники наради намагались знайти компромісне рішення щодо здешевлення проїзду на цих маршрутах. У результаті обміну аргументованими думками між керівниками міст і району та перевізниками, було прийнято рішення, щоб керівники підприємств-перевізників надали обґрунтовані розрахунки підняття тарифів на пасажирські перевезення, згідно наказу №1175 Міністерства транспорту та зв’язку України «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту».
Також було заявлено, що представники райдержадміністрації разом з громадськими активістами регулярно проводитимуть рейдові перевірки дотримання перевізниками умов підписаних угод.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych