вівторок, 27 грудня 2016 р.

Доки у Дрогобичі процвітатиме бедлам і вандалізм?

Цими днями у Дрогобичі знову зафіксовано нові факти вандалізму: біля будівлі податкової інспекції, у сквері, пошкоджено бетонну вазу, а ... thumbnail 1 summary
Цими днями у Дрогобичі знову зафіксовано нові факти вандалізму: біля будівлі податкової інспекції, у сквері, пошкоджено бетонну вазу, а у парку біля Будинку культури знищено дві сміттєві урни, які встановили цього року.
Однак, ці випадки не є поодинокими. Недавно, на одній з понеділкових оперативних нарад міського голови з керівниками структурних підрозділів, керівник КП «Комбінат міського господарства» Андрій Янів повідомляв про те, що невідомими особами у нічну пору доби було знищено ліхтарі зовнішнього освітлення на площі Шевченка, розбито декілька ящиків з піскосумішшю, яка призначена для посипки пішохідних зон від ожеледиці, спалено сміттєві контейнери, в тому числі недавно встановлені контейнери єврозразка. З вулиць міста постійно зникають каналізаційні решітки та люки, від паркування авто руйнуються пішохідні зони та недавно заміщена бруківка, знищуються обмежувачі руху автомобільного транспорту.
Як повідомив сьогодні начальник департаменту міського господарства Іван Лепкий, при облаштуванні зупинки для громадського транспорту, який курсує маршрутом №10, було виявлено пошкодження пластикової стінки на поруч встановленій зупинці для громадського транспорту, який курсує маршрутом №2.
З огляду на вище перелічені факти, залишається лише задати запитання, на яке кожен має дати собі відповідь: «Доки у Дрогобичі не цінуватимуть майно громади? Доки процвітатиме бедлам і вандалізм? Чия вина і де корінь проблеми?».



Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych