вівторок, 27 грудня 2016 р.

Від грипу на Львівщині померла 4-річна дитина та 55-річна жінка

Від грипу на Львівщині померла 4-річна дитина та 55-річна жінка. Про це повідомили на офіційному сайті Львівського обласного лабораторно... thumbnail 1 summary
Від грипу на Львівщині померла 4-річна дитина та 55-річна жінка. Про це повідомили на офіційному сайті Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України.
За результатами вірусологічного дослідження секційного матеріалу методом полімеразно-ланцюгової реакції виявлено РНК вірусу грипу А у 4-річної дитини і 55-річної жінки.
В області спостерігається епідемічний ріст захворюваності на 21 території (77,8%).
Зокрема, перевищення епідпорогів щодо захворювання на грип та ГРВІ зареєстровано на таких адмінтериторіях: Стрий – 6.5 раза, Стрийський р-н – 4,2 р., Сколівський р-н – 4,2 р., Червоноград – 3,1 р., Яворівський – 2,9 р., Городоцький  р-н, Старосамбірський р-н, Самбір – 2.8 р., Бродівський р-н, Борислав та Львів – 2,1 р., Пустомитівський р-н – 2,0 р., Миколаївський та Сокальський р-ни – 1,9 р., Жидачівський та Мостиський р-н – 1,6 р. ; Самбірський р-н – 1,4 р., Буський р-н, Дрогобич – 1,2 р., Золочівський та Кам.-Бузький  р-ни – 1,1 р.
Додамо, що станом на 22 грудня в Україні зафіксували п’ять смертей від ускладнень, викликаних грипом. Про це  повідомив керівник центру грипу Міністерства охорони здоров’я України Тетяна Дихановська.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych