середу, 23 листопада 2016 р.

У Дрогобичі в День святого Миколая планують відкрити плавальний басейн

Учора, 22 листопада, Дрогобицький міський голова Тарас Кучма провів чергову нараду із замовником та виконавцями робіт з реконструкції вел... thumbnail 1 summary
Учора, 22 листопада, Дрогобицький міський голова Тарас Кучма провів чергову нараду із замовником та виконавцями робіт з реконструкції великого плавального басейну ДЮСШ.

За словами Василя Бохонка – керівника КП «Управління капітального будівництва», яке виступає замовником робіт, за умови залучення додаткових працівників, до 10 грудня підрядник мав би встигнути виконати усі основні роботи.

Однак, щоб уникнути непередбачуваних наслідків, які можуть виникнути під час експлуатації басейну та приміщення, 10 грудня відбудеться комісійне обстеження стану виконання робіт, які проводяться у приміщенні ДЮСШ. Комісія прийме рішення про остаточну дату прийняття в експлуатацію великого плавального басейну та приміщення ДЮСШ.

Міський очільник Тарас Кучма сподівається, що у День святого Миколая місто отримає сучасний плавальний басейн, – повідомив власкор IA ZIK з посиланням на прес-службу міськвиконкому. 

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych