вівторок, 22 листопада 2016 р.

У Дрогобичі привітали акробаток, котрі вибороли золоті медалі на чемпіонаті України

15-18 листопада 2016 року у місті Вінниця проходив Чемпіонат України серед дорослих зі спортивної акробатики. Складну акробатичну прог... thumbnail 1 summary
15-18 листопада 2016 року у місті Вінниця проходив Чемпіонат України серед дорослих зі спортивної акробатики.
Складну акробатичну програму та справжній спортивний характер продемонстрували учениці відділення спортивної акробатики Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського — жіноча пара Табачинська Олександра (Дрогобицька гімназія) та Пилип’як Юлія (ДДПУ, факультет фізичного виховання), тренери-викладачі Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи Жгута Жанна Юріївна та Жгута Оксана Романівна. Дівчата піднялися на першу сходинку п’єдесталу, отримавши золоті нагороди.
Активне сприяння сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та меценатів, дало можливість підтвердити жіночій парі достойне місце в основному складі юніорської збірної команди України зі спортивної акробатики та зробити серйозну заявку на членство в основному складі збірної команди України. В наступному році жіноча пара захищатиме честь України на Чемпіонаті Європи в Польщі.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych