пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.

Про конфлікт медиків та Дрогобицької влади

13 жовтня, у Дрогобичі працівники закладів охорони здоров’я чисельно прийшли до міської ради з вимогою скасування рішення міської ради №... thumbnail 1 summary
13 жовтня, у Дрогобичі працівники закладів охорони здоров’я чисельно прийшли до міської ради з вимогою скасування рішення міської ради № 329 від 18 серпня ц.р. щодо реорганізації шляхом перетворення медичних закладів Дрогобича і Стебника у некомерційні комунальні підприємства, мотивуючи тим, що депутати прийняли його без обговорення з громадськістю та пори активні заперечення медичних працівників.

Громадська активістка, яка оголосила з трибуни сесії міської ради звернення до міського голови Тараса Кучми відразу після відкриття сесії, ще до затвердження її порядку денного, вимагала ставити питання скасування рішення № 329 на голосування.

Міський голова Тарас Кучма намагався дати пояснення з цього приводу, але через шум і вигуки в залі його не чули. Врешті-решт мер оголосив перерву і залишив залу, продовжив спілкування з медпрацівниками в коридорі, заповненому людьми.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych