середу, 5 жовтня 2016 р.

В Україні тимчасово легалізують нерозмитнені авто

У Львівській області власників авто іноземної реєстрації не штрафуватимуть, якщо вони перевищать 5-денний термін перебування автотранспорт... thumbnail 1 summary
У Львівській області власників авто іноземної реєстрації не штрафуватимуть, якщо вони перевищать 5-денний термін перебування автотранспорту в Україні.
З такою заявою виступив в.о. начальника Львівської митниці України Володимир Шокало:

"Ми розуміємо, що людина могла фізично не встигнути перетнути кордон. Оскільки така ситуація виникла не з вини водіїв, всі машини, які протягом 2-х тижнів не вкладуться в 5-денний термін перебування на території України отримають не штраф, а попередження. Така "амністія" буде діяти, якщо термін перебування в Україні перевищено не більше, ніж на добу", - підкреслив Володимир Шокало.

За оцінками депутатів ВР, у власності українських громадян зараз знаходиться до 500 тис. авто з іноземними номерами. У Верховній раді зареєстровано законопроект, яким термін перебування авто іноземної реєстрації хочуть збільшити до 1 року. Крім того, один з авторів закону №3251 про зниження акцизу на б-у іномарки анонсував законопроект про амністію для вже ввезених авто.

Немає коментарів

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych