середу, 22 червня 2016 р.

Додайте новину

Якщо у Вас є цікава інформація, якою Ви хотіли би поділитися з загалом, надішліть її на адресу info@drogobych.com та ми розмістимо її н... thumbnail 1 summary

Якщо у Вас є цікава інформація, якою Ви хотіли би поділитися з загалом, надішліть її на адресу info@drogobych.com та ми розмістимо її на сайті або в газеті. Також можемо надіслати в інші друковані видання.

Якщо Ви хочете при цьому зберегти анонімність, напишіть інформацію, нижче в полі коментаря. "Коментувати як" - виберіть Анонімно.

2 коментарі

  1. В День міста Дрогобича батькам з дітьми не було куди подітись. Жодної забави для дітей та жодних атракціонів. Натомість на кожному кроці в куцих, подертих палатках продавався саморобний алкоголь та наливки різного сумнівного гатунку, без жодних дозволів та сертифікатів. Виглядало, що це свято для пияків, а не для порядних мешканців міста, які прийшли відпочити з сімєю і яким не було місця в цей урочичтий День. О, ні: Перепрошую- прямо навпроти Туристично-інформаційного центру стояв збитий з дощок лоток з надувними кульками і якийсь пияк, намагаючись поцилити загостреним дротиком в кульку, поцілив в хлопчика, який проходив поруч.
    Оце такі надзвичайні розваги , які помпезно анонсувала влада до Дня міста....

    ВідповістиВидалити
  2. ДАК ліквідовують! Посилання щодо проведення зборів акціонерів у м.Запоріжжі 26.06.2017 на офіційному сайті автокранового заводу.http://dak.com.ua/uk/node/400

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Дрогобич, Погода Дрогобич, Робота Дрогобич, Новини, Drohobych